Τίτλοι τέλους

Ακόμη μια χρονιά τελείωσε άδοξα για την ομάδα μας. Μια χρονιά που άρχισε με όνειρα και φιλοδοξίες και τελείωσε με στεναχώρια και θυμό.
Δεν θα επεκταθώ για τη φετινή χρονιά, θα σταθώ όμως σε μερικά σημεία που έγιναν στον αγώνα με τη Δόξα.

1. Άκουσα από ηλικιωμένο φίλαθλο της ομάδας μας να λέει "Το 79 όταν πήγαμε διαβάθμιση εγεμώσαμε το γήπεδο τζε εκλαίαμε που επέσαμε κατηγορία. Τωρά εσυνηθίσαμε, ερκούμαστε και γελούμε"
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Προσωπικά δεν ήμουν εκεί το 79, ήμουν εκεί όμως το 2001 και θυμάμαι την πικρία που ζήσαμε. Ακόμα και η δεύτερη διαβάθμιση το 2001 ήταν πολύ διαφορετική από αυτή. Έχουμε καταντήσει ασανσέρ, έρμαιο στις ορέξεις κάποιων, βαδίζουμε χωρίς ένα γ******* ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ. Που πάμε;;;

2. Καταντήσαμε να έρχεται η Δόξα στο γήπεδο μας και να μας κάνει ότι θέλει κάποιος κ. Κακουλλής. Να έχει το θράσος να μας δείχνει τα χαμνά του και να χασκογελάει. Θα έκανε το ίδιο άραγε αν στην κερκίδα ήμασταν 1000 αντί 100;;;;

3. Στο τέλος του αγώνα, για ακόμη μια φορά είδα Σαλαμιναίους να μαλλώνουν μεταξύ τους. Κρίμα, κρίμα, 1000 φορές κρίμα. Αν θέλετε αγαπητοί μου φίλοι να πάμε μπροστά, βάρτε στην άκρη τον εγωισμό και τα συμφέροντα σας, τις επαρχιακές αντεκκλήσεις και συσπειρωθείτε. Αλλιώς θα καταντήσουμε όπως τον Ασίλ...

Αυτά - με την ευχή ότι θα αρχίσει σωστός προγραμματισμός για τη Β' κατηγορία και επιτέλους να γίνει ένα επιχειρηματικό μακροπρόθεσμο πλάνο!

Βουλιάξαμε, είμαστε όμως ζωντανοί

Το χειρότερο δώρο γενεθλίων μας έκανε η Ομόνοια χθές. Με τη συμπλήρωση 62 χρόνων ιστορίας, η ομάδα μας υποβαθμίζεται στην Β' κατηγορία, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Ελπίζουμε ότι με σωστό προγραμματισμό, η ομάδα θα επανέλθει και θα σταθεί με αξιώσεις στην Α' κατηγορία. Κακά τα ψέματα όμως, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και επιβάλλεται προσπάθεια από όλους.

Ας αρχίσουμε με εμάς. Ας συμπορευτούμε, ας οργανωθούμε και να κάνουμε την αρχή στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τη Δόξα στο Αμμόχωστος. Οφείλουμε, εμείς οι φίλαθλοι της Νέας Σαλαμίνας να δημιουργήσουμε τη δυναμική που θα μας φέρει πίσω στις επιτυχίες.

Ζητούμε από τον υπέροχο και υπερήφανο λαό της Νέας Σαλαμίνας να βάλει στην άκρη την πίκρα των τελευταίων 6 μηνών και να κατακλύσει το γήπεδο Αμμόχωστος. Για να αποδείξει πρώτα στον ίδιο του τον εαυτό, μετά στην ομάδα και μετά στην ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εκεί! Ότι είναι μια ιδέα με ιδανικά και ότι για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Ας θυμίσουμε στους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Σαλαμίνας φέτος και θα τη φοράνε και του χρόνου, για ποιαν ομάδα παίζουν και ποιους εκπροσωπούν.

Εμπρός λοιπόν, θυσιάστε τις 3 ώρες από την οικογένεια, τους φίλους σας και τη διασκέδαση σας για να είσαστε εκεί, στο γήπεδο Αμμόχωστος, για να δημιουργήσουμε τη δυναμική για το μέλλον!
 
/*.Navbar { visibility:hidden; display: none; }*/