Ελείψαν τα χαρτιά

Δυστυχώς ψες χάσαμε και την τελευταία ελπίδα που ίσως να είχαμε για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.
Οι αδυναμίες μας είναι σημαντικές με πιο εμφανή αυτή του παίκτη που θα βάλει γκόλ. Πόσες και πόσες ευκαιρίες που δεν χάνουνται, χάσαμε φέτος;
Μια απογοητευτική χρονιά, με πολλά λάθη, όμως δεν πρέπει να απογοητευόμαστε.

Εμείς οι οπαδοί πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της ιδεάς που ονομάζεται "Νέα Σαλαμίνα". Πρέπει όλοι μαζί, και πρώτα η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία να αρχίσουν προγραμματισμό. Όχι για το νέο χρόνο μόνο. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ προγραμματισμό! Ξεσκαρτάρισμα παικτών, σκάουτιγκ για ταλέντα, πρόωθηση νεαρών ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ για ποδόσφαιρο, οικονομικό πλάνο, και πάλι από την αρχή.

Είναι υποχρέωση ΌΛΩΝ ΜΑΣ, να είμαστε εκεί κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Χωρίς τις μουρμούρες από την εξέδρα αλλά με οικοδομική κριτική και συζήτηση. Χωρίς να διαχωριζόμαστε σε στρατόπεδα Λεμεσού - Λάρνακας, αλλά σαν Βαρωσιώτες! Διότι η ιστορία της Νέας Σαλαμίνας το ΑΠΑΙΤΕΙ. Διότι η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ είναι κάτι περισσότερο από ένα ποδοσφαιρικό σωματείο. Διότι η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ είναι μια ιδέα.

Ας βάλουμε όλη την φετινή απογοήτευση μας σε ένα απόμακρο μέρος, ας δούμε τα λάθη που κάναμε, ας βοηθήσουμε όλοι, με το λιθαράκι που θα βάλουμε για να κάνουμε τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ πρωταγωνίστρια και πάλι!

0 comments:

Post a Comment

 
/*.Navbar { visibility:hidden; display: none; }*/