Τραγωδία

Ειλικρινά δεν πιστεύω να έχει πιο τρελούς φιλάθλους από αυτούς της Νέας Σαλαμίνας..

Κάθε χρόνο, κάθε πρεμιέρα είναι εκεί. Ακούαμε όλο το καλοκαίρι για στήριξη, οικονομική και ηθική. Και στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κατεβήκαμε 1500. 1500 Σαλαμιναίοι!! 1500 φιλάθλους εν είχαν στο σύνολο τους το τοπικό ντέρμπυ Κινύρας - ΑΕΠ, ούτε το Ολυμπιακός - Ένωση.

Εμείς όμως ήμασταν εκεί. Ακόμα μια φορά, ακόμα μια πρεμιέρα. Και τι είδαμε; Μια ομάδα που δεν εμπορούσε να κάμει πάσα σωστή, παίκτες χωρίς πάθος, χωρίς δύναμη, παίκτες που δεν εκαταλάβαν ακόμα για ποιαν ομάδα παίζουν, παίκτες που ξέρουν για ποιαν ομάδα παίζουν αλλά εβαρκούνταν να βουρήσουν μέσα στο γήπεδο, παίκτες που το μόνο που εκάμναν ήταν να διαμαρτύρονται.

Αγαπητοί ποδοσφαιριστές και προπονητές, αν δεν μπορείτε, κάμετε μας την χάρη, ΠΑΡΑΙΤΑΤΕ που μόνοι σας. Την ένδοξη φανέλα της Σαλαμίνας που εφόρησε ο Βαρνάβας, ο Κότροφος, ο Μωϋσής, ο Αρτέμης, ο Τσιγκέλης, ο Κουρέας, ο Βάσος τζε τόσοι άλλοι ΕΝ ΚΑΜΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΙΤΕ αν θα μας δείχνετε τούτη την εικόνα. Φκάρτε την τζε πιέννετε σπίτι σας.

Εμείς θα είμαστε και το Σαββάτο στη Λεμεσό! Εσείς μόνο κανονίστε να εμφανιστείτε στο γήπεδο. Η ιστορία μας και το όνομα της ομάδας μας, ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

Κανονίστε...

0 comments:

Post a Comment

 
/*.Navbar { visibility:hidden; display: none; }*/