Βουλιάξαμε, είμαστε όμως ζωντανοί

Το χειρότερο δώρο γενεθλίων μας έκανε η Ομόνοια χθές. Με τη συμπλήρωση 62 χρόνων ιστορίας, η ομάδα μας υποβαθμίζεται στην Β' κατηγορία, 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Ελπίζουμε ότι με σωστό προγραμματισμό, η ομάδα θα επανέλθει και θα σταθεί με αξιώσεις στην Α' κατηγορία. Κακά τα ψέματα όμως, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και επιβάλλεται προσπάθεια από όλους.

Ας αρχίσουμε με εμάς. Ας συμπορευτούμε, ας οργανωθούμε και να κάνουμε την αρχή στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τη Δόξα στο Αμμόχωστος. Οφείλουμε, εμείς οι φίλαθλοι της Νέας Σαλαμίνας να δημιουργήσουμε τη δυναμική που θα μας φέρει πίσω στις επιτυχίες.

Ζητούμε από τον υπέροχο και υπερήφανο λαό της Νέας Σαλαμίνας να βάλει στην άκρη την πίκρα των τελευταίων 6 μηνών και να κατακλύσει το γήπεδο Αμμόχωστος. Για να αποδείξει πρώτα στον ίδιο του τον εαυτό, μετά στην ομάδα και μετά στην ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι εκεί! Ότι είναι μια ιδέα με ιδανικά και ότι για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Ας θυμίσουμε στους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Σαλαμίνας φέτος και θα τη φοράνε και του χρόνου, για ποιαν ομάδα παίζουν και ποιους εκπροσωπούν.

Εμπρός λοιπόν, θυσιάστε τις 3 ώρες από την οικογένεια, τους φίλους σας και τη διασκέδαση σας για να είσαστε εκεί, στο γήπεδο Αμμόχωστος, για να δημιουργήσουμε τη δυναμική για το μέλλον!

0 comments:

Post a Comment

 
/*.Navbar { visibility:hidden; display: none; }*/