Που πάμε;

Μετά και το ψεσινό, νομίζω ότι όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε ότι του χρόνου θα παίζουμε στη Β’ κατηγορία τόσο το καλύτερο για εμάς. Δεν πρέπει φυσικά να τα παρατήσουμε αλλά να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αλλά είναι φανερό πλέον ότι δεν μπορούμε.

Για να αρχίσουμε από το ψεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Δεν είμαι προπονητής, αλλά δεν γίνεται σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου να κατεβαίνουμε ΤΟΣΟ αμυντικά. 10 παίκτες πίσω από τη μέση και ο Λιάσος προωθημένος. Για όνομα του Θεού ρε Μίχιτς. Σε ποιο σύμπαν παίζεις με αντεπιθέσεις και βάζεις ένα αργό παίκτη που δεν ξαναέπαιξε επίθεση στην καριέρα του. Στο σύνολο εκάμαμε μισή ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Αν επαίζαμε την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου να καταλάβω τόσο αμυντικογενή τακτική, αλλά όχι και με την ΑΕΛ ρε φίλε.

Πάμε και στις ευθύνες. Ευθύνες που μας πιάνουν όλους.

Γιατί κύριοι του Δ.Σ διώξατε τον προπονητή και δεν προσλάβατε άλλο; Αν δεν έχουμε λεφτά, τότε έπρεπε να τον αφήσουμε τον κ. Σούπκα και όχι να τον διώξουμε και μετά να πούμε του κόσμου ότι δεν μπορούμε να φέρουμε άλλον προπονητή. Ο Μίχιτς με το ζόρι προπονητής δεν γίνεται. Δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα που πέφτει κάθε Κυπριακή ομάδα η οποία αλλάζει προπονητή με τη χαρά των βραχυπρόθεσμων αποτελεσμάτων. Ε ούτε αυτά δεν τα είδαμε.

Για τους φιλάθλους τι να πούμε; Οι μισοί υβρίζαν και μουρμουρούσαν από την πρώτη αγωνιστική. Ο ένας δεν είναι καλός, ο άλλος εν άχρηστος, ο άλλος εν βλάκας (ναι έχουμε τα και αυτά δυστυχώς). Οι άλλοι μισοί κάθε εβδομάδα πάνω στην κερκίδα να βλέπουμε απαθείς. Όχι πως μπορούσαμε να κάνουμε και τίποτε άλλο.

Πάμε και στους ποδοσφαιριστές. Τι να πούμε για τούτους; Τόσο ξέρουν, τόσο παίζουν; Δεν γίνεται να μεν έχουν πάθος. Δεν πληρώνονται για αυτό δεν παίζουν; Όποιος δεν μπορεί ή όποιος δεν θέλει κύριοι, να βγάλει τη ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ της Σαλαμίνας και να πάει σπίτι του ή όπου αλλού θέλει. Δεν γίνεται κάθε αγωνιστική να περιμένουμε να δούμε ποιος θα κάμει τα πιο παιδαριώδη λάθη.

Αυτά, δυστυχώς. Αν θέλετε να κάμετε κάτι φέτος, νικήστε Δόξα, ΑΕΠ και φέρτε παίκτες και προπονητή τα Χριστούγεννα. Αλλιώς αρχίστε τον προγραμματισμό για του χρόνου.

0 comments:

Post a Comment

 
/*.Navbar { visibility:hidden; display: none; }*/