Μπράβο!

1) Πρώτα απ' όλα θα ζητήσω συγνώμη γιατί αυτή την εβδομάδα ήμουν ένας κακός οπαδός. Προτίμησα τη ζεστασιά του σπιτιού μου και την άνεση του καναπέ μου και δεν συμπαραστάθηκα στην ομάδα. Κάτι η απογοήτευση, κάτι τα άλλα ντέρμπυ με έκανε να μείνω σπίτι. Απολογούμαι προς τους ποδοσφαιριστές και δίνω τα συγχαρητήρια μου στους πιστούς συντρόφους που ήταν στις κερκίδες του ΓΣΠ.

2) Ευχαριστώ τα παιδιά της Σαλαμίνας που επιτέλους με έκαναν να χαμογελάσω ένα Σαββατοκυρίακο. Είσαστε λεβέντες. Απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, χωρίς την απαιτούμενη πείρα, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να μας έχει τελειωμένους αποδείξατε ότι αν θέλετε μπορείτε να είσαστε το μέλλον μας.

3) Τα πράγματα ακόμα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Για να έχει αξία ο βαθμός που πήραμε χθές πρέπει στα επόμενα 4 παιχνίδια (Πάφο, Δόξα, Εθνικό, ΑΠΕΠ) να κάνουμε τουλάχιστο 3 νίκες. Για να ελπίζουμε σε κάτι. Δεν θα είμαστε εκεί με την Πάφο διότι κάποιοι "κύριοι" έτσι αποφάσισαν ότι πρέπει να εξαλειφθεί η βία, όμως η καρδιά μας θα είναι εκεί.

0 comments:

Post a Comment

 
/*.Navbar { visibility:hidden; display: none; }*/